Giresunspor - Balıkesirspor Maç Sonrası

Giresunspor, PTT 1. Lig’in 24. haftasında sahasında konuk ettiği Balıkesirspor’u 2-1 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. Maç sonrası konuşan her iki takım antrenörleri maçı değerlendirdi.

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri yaptığı açıklamada, "Maçın geneline baktığım zaman oyuncularımla gurur duydum. Denizlispor maçından sonra olumsuz yorum ve yakıştırmalar oldu bunları hak eden bir takım değiliz. Bir haftadır biz oyuncularımıza bu konuda tedavi uyguladık diyebilir. Oyuncularımızda bu tedaviye olumlu cevap verdikleri için bir topa 3 kişi, 4 kişi pres yaptıkları için, kimlik savaşı verdikleri için gurur duyduk. Oyun genelinde üstün olan hep bizlerdik. Biz böyle savaştığımız sürece, hem rakiplerden hem de camiamızdan saygı göreceğimizi düşünüyorum. Balıkesirspor’u tebrik ediyorum, onlar da çok iyi mücadele ettiler" dedi.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz ise yaptığı açıklamada, "Bizim açımızdan da Giresunspor açısından da çok önemli bir müsabakaydı. Sahada yenemiyorsan yenilme prensibiyle oynadık ama maalesef kazanamadık. İyi oynayamadık, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Öz eleştiri yapmak gerekirse kötü oynadık. Bundan sonra ki müsabakalarda çok daha iyi mücadele eden ekip olma gayretinde olacağız. Kaybettiğimiz maç bizim için önemli bir yara oldu" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA