Denizlispor Teknik Direktörü Palaz Açıklaması

'Sahamızda oynamamızın artılarını kullanarak, Şanlıurfaspor maçından alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum'.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Koray Palaz, saha avantajını kullanarak Şanlıurfaspor maçından alınlarının akıyla çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Yeşil-siyahlılar, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla yarın karşılaşacakları Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Koray Palaz, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe ve Giresunspor maçlarında alınan üçer puanın kümede kalma yolunda önemli olduğunu belirterek, Şanlıurfaspor maçını da kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade etti.

Maçın her iki takım açısından çok önemli olduğunu işaret eden Palaz, şunları kaydetti:

'Rakibimiz iki haftadan beri puan kayıpları yaşıyor, biz de kazanıyoruz. Zor bir maç olacak. Her iki takımın da puanlara ihtiyacı var. Sahamızda oynamamızın artılarını kullanarak alnımızın akıyla bu maçtan çıkacağımıza inanıyorum. Takımımızın bulunduğu konumdan en kısa sürece çıkması için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Geldiğimizden beri hep söylüyoruz, burada iyi bir oyuncu grubu ve karakterli futbolculardan oluşan bir kadro var. Bu iyi oyuncu grubunun takımı daha iyi yerlere taşıyacağına inanıyoruz. Oyuncularımıza çok güveniyoruz. İnşallah en kısa zamanda alt sıralardan uzaklaşarak, güzel günleri göreceğiz, bunun için çalışıyoruz.'

Koray Palaz, Şanlıurfaspor maçında kart cezalısı olduğu için görev alamayacak orta saha oyuncusu Recep Niyaz'ın boşluğunu yerine oynayacak futbolcuların dolduracağına inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA