Burhaniyeli Bedirhan Futbolu İle İlgi Çekiyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyespor U 13 alt yapısında oynayan 13 yaşındaki Bedirhan Kolkoparan, mahalle liğinde gösterdiği başarı yüzünden takdir topladı. Burhaniye Belediyesporun Manisa’da oynadığı maçtada başarısıyla Manisa medyasında manşet oldu.

Burhaniye Belediyesporda top koşturan 2003 doğumlu Bedirhan Kolkoparan, bu sene Mahalle Liginde göstermiş olduğu performansın yanında güçlü fiziğiyle ve forvet hattında sergilediği futbolla U13, U14 ve U15 yaş kategorilerinde top koşturmaya başladı.

Bedirhan Kolkoparan, Balıkesir U15 şampiyonu olarak, Burhaniye Belediyesporun Manisa da katıldığı U15 bölge şampiyonasında da gösterdiği başarı ile Manisa gazetelerinde manşet oldu. Antrenörü Onur Durmaz’ın da çok sevdiği başarılı futbolcu, Balıkesir bölgesinde düzenlenen 2003 doğumluların futbol milli takımlar seçmelerinde de başarılı oldu. Bedirhan Kolkoparan, Burhaniye’yi 1-4 Nisanda Antalya da yapılacak milli takımlar seçmelerinde temsil edecek. .Okul hayatında da başarılı bir öğrenci olan, Kolkoparan, birçok futbol altyapı kulüplerinden transfer teklifi aldıklarını söyledi.

Futboldaki hızlı yükselişini düzenli çalışmaya ve ailesine, borçlu olduğunu anlatan Bedirhan Kolkoparan, “Burhaniye Belediye Başkanımız Necdet Uysal’a futbol altyapısına verdiği önemden dolayı teşekkür ediyorum. Antrenörümüz Onur Durmaz’a ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA