Maçın Ardından

Avusturya Milli Takım kalecisi Özcan:'Hata yaptım. Hatamı kabul ediyorum, takımımdan özür diledim. Dışarı vurmak istedim ama olmadı. Tabii ki böyle gol yemek üzüyor insanı' Avusturya Milli Takım oyuncusu Alaba: ''Maça savunma ile başladık ama ikinci yarıdan itibaren saldırmaya başladık. Bazı durumlarda şans yakaladık ama Türkler çok akıllı oynadı' Avusturya Milli Takım oyuncusu Ilsanker:'Frikik gerçekten çok güzeldi. İkinci yarı şansımız vardı ancak şanslarımızı kullanamadık'

Avusturya Milli Takım kalecisi Ramazan Özcan, hata yaptığını kabul ettiğini belirterek, 'Takımımdan özür diledim. Dışarı vurmak istedim ama olmadı' dedi.

Özcan, Türkiye A Milli Takımı'nın 2-1 üstünlüğüyle sona eren Avusturya maçının ardından, gazetecilere yaptığı açıklamada, hata yaptığı için takımından özür dilediğini söyledi. Özcan, 'Hata yaptım. Hatamı kabul ediyorum, takımımdan özür diledim. Dışarı vurmak istedim ama olmadı. Tabii ki böyle gol yemek üzüyor insanı' değerlendirmesinde bulundu.

Avusturya Milli Takım oyuncusu David Alaba ise Türkiye'nin güçlü bir takım olduğunu bildiklerini belirterek, maç esnasında çok sayıda pozisyona girmelerine rağmen yenildiklerini söyledi.

Maça savunmayla başladıklarını kaydeden Alaba, 'Biz maça savunma ile başladık ama ikinci yarıdan itibaren saldırmaya başladık. Bazı durumlarda şans yakaladık ama Türkler çok akıllı oynadı. Bir de biz çizgiyi geçer geçmez faullü oynadılar' diye konuştu. Üzgün olduğunu aktaran Alaba, hatalarından çok şey öğrenmeleri gerektiğini ifade etti.

Avusturya Milli Takım Kaptanı Cristian Fuchs ise maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu, elde ettikleri şansları iyi değerlendiremediklerini kaydetti.

Stefan Ilsanker ise gol atılmasını önlemek için açıyı kapatmak istediğini ancak Hakan Çulhaoğlu'nun çok iyi vurduğunu dile getirerek, 'O pozisyonda maalesef şansımız yoktu' yorumunu yaptı.

Türk takımın teknik olarak çok iyi oynadığını vurgulayan Ilsanker, 'Frikik gerçekten çok güzeldi. İkinci yarı şansımız vardı ancak şanslarımızı kullanamadık' diye konuştu.

Kaleci Ramazan Özcan'ın hatasını değerlendiren Ilsanker, 'Evet Özcan'ın hatası var ancak futbolda böyle hatalar olur' dedi.

Avusturya karşısında harika bir frikik golüne imza atan Hakan Çalhanoğlu ise bir gazetecinin, 'Almanya liginde de böyle güzel goller atacak mısınız?'' sorusuna, 'Tabii ki atacağım' yanıtını verdi.

Kaynak: AA