Burhaniyeli Özel Sporcular Kırıkkale Yolcusu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bu güne kadar önemli başarılara imza atan Özel Sporcular, 2-4 Nisan tarihlerinde Kırıkkale’de yapılacak Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonasına katılacak. 8 Eylül stadında çalışmalarını sürdüren özel sporcular, Cuma günü Kırıkkale’ye hareket edecek.

Burhaniye’de, 3 yıldan bu yana çalışmalarını sürdüren özel sporculardan 4 kız ve 4 erkek sporcu ile Kırıkkale’ye gideceklerini anlatan Antrenör Deniz Erenoğlu, iddialı olduklarını söyledi.

Burhaniye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün desteğiyle Eylül ayından bu yana çalışmalarını sürdüklerini anlatan Antrenör Deniz Erenoğlu, ”Kırıkkale’deki karşılaşmalara Burhaniye Halk Eğitimi Müdürlüğü adına Yıldız Kızlar e Yıldız Erkekler kategorisinde katılıyoruz. Şu anda 35 sporcu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 11-14 Martta Antalya da düzenlenen Marmara bölge şampiyonasından 25 madalya ile döndük. İnşallah, Kırıkkale’den de başarı bekliyoruz. 11-14 Nisanda Karaman’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına Gençler kategorisinde katılacağız. Bunun hazırlıklarınıda yapıyoruz. Sporcularımıza güveniyorum. Başarılarımız artarak devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA