Eryüksel Açıklaması 'Fenerbahçe Maçı Manisa'da Oynanacak'

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor yönetimi, Manisa 19 Mayıs Stadyumu zeminini incelettiğini bu konuda TFF yetkilileri maçın burada oynanabileceğini belirtti.

Fenerbahçe yönetiminin zeminden şikayet edip maçın İzmir’de oynanması için TFF’ye başvurduğu bilgisini değerlendiren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, kesinlikle maçı başka bir statta oynamak istemediklerini TFF yetkililerinin de dün yapılan incelemede Manisa 19 Mayıs Stadı’nın zemininin futbol oynamaya müsait olduğunu belirttiğini kaydetti.

Eryüksel, bir defalığına fedakarlık yapıp Başakşehir maçını Balıkesir’de oynadıklarını ancak Fenerbahçe maçını kesinlikle Manisa’da oynayıp seyirci avantajını kullanmak istediklerini ifade etti.

Manisa 19 Mayıs Stadyum Müdürü Rıza Çakır ise son yağan yağmurların da tedbirlerini aldıklarını, dün TFF Ege Temsilcisi Çim Ziraat Mühendisi Şevki Adalı’nın zemini inceleyerek futbola müsait olduğunu raporuna işlediğini kaydetti.

"GALATASARAY MAÇINDA ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ"

Tarihinde ilk kez çeyrek final oynadığı Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile 1-1 berabere kalarak elenen Akhisar Belediyespor’da, Başkan Eryüksel, çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını, sahada turu geçmek isteyen oyuncuların istek ve arzularının kendilerini mutlu ettiğini ancak şansın kendilerinden yana olmadıklarını belirterek, Galatasaray’ı tebrik etti ve başarılar diledi.

Fenerbahçe taraftarı için Manisa 19 Mayıs Stadyumu Gediz Kale arkasında 3 bin 500 kişilik yer ayrıldığı öğrenildi. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle:

"Maraton 115 TL, Kapalı 120 TL, VIP 150 TL ve Misafir Takım Kale Arkası Tribün 110 TL"

Öte yandan Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Cihat Arslan, kupa maçında Galatasaray’a karşı oynayan oyunculara 1 gün izin verirken, kadroda yer almayan oyuncular bugün saat 17.00’de antrenmana çıkacak.

Kaynak: İHA