Denizli'den Kısa Kısa

Gençlik Merkezleri Skeç Yarışması'nda 'Altı Üstü Oyuncular'' grubun sahnelediği ''Bilmukabele'' oyunu birinciliği elde etti.

Gençlik Merkezleri Skeç Yarışması'nda, 'Altı Üstü Oyuncular'' grubun sahnelediği ''Bilmukabele'' oyunu birinci oldu.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü'nce, gençlerin özgüvenlerini arttırması ve kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmeleri amacıyla düzenlediği Gençlik Merkezleri Skeç Yarışması özel bir kolejin konferans salonunda yapıldı.

Komedi ve dram olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen ve 11 ekip katıldığı yarışmada, jüri 'Altı Üstü Oyuncular'' grubun sahnelediği ''Bilmukabele''oyunu birinci seçti.

Yarışmanın sonunda tüm katılımcılara sertifika verildi.

- Küçükler Badminton İl Birinciği müsabakaları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Küçükler Badminton İl Birinciği müsabakaları sona erdi.

Lütfi Ege Anadolu Lisesi Spor Salonundaki müsabakalarda, küçük erkeklerde Özel Servergazi Ortaokulu birinci, Beyağaç Atatürk Ortaokulu ikinci, Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu Beyağaç Kızılcaağaç Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Küçük kızlarda ise birinciliği Beyağaç Kızılcaağaç Ortaokulu, ikinciliği Beyağaç Atatürk Ortaokulu, üçüncülükleri de Sabiha Süt Ortaokulu ve Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu elde etti.

Sporculara ödülleri ve kupları düzenlenen törenle verildi.

- Karateciler madalya için Düzce'ye gitti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Düzce'de yarın başlayacak olan Okul Sporları Karate Türkiye Şampiyonasında, Denizlili 14 sporcu madalya için mücadele edeceğini bildirdi.

İbanoğlu, yaptığı açıklamada, 4-6 Mart 2016 tarihlerinde Düzce'de düzenlenecek şampiyonada, Denizli'den katılan sporculardan madalya beklediğini belirtti. İbanoğlu, Türkiye finallerine katılacak sporcu ve antrenörlere başarılar dileyerek kenti en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

Karatede, 2015 yılında Avrupa Şampiyonu Batuhan Özdemir ve Dünya Şampiyonası tecrübesi yaşayan Kerem Kaya gibi isimlerinde bulunduğu Denizlili sporcular ise İbanoğlu'na madalya sözü verdi.

Kaynak: AA