Sakaryaspor Kulüp Başkanı Aydın Açıklaması

'Bu takıma sahip çıkılmazsa o eski günlere dönülecek. Markayız ama neler çektiğini bu takımın cümle alem biliyor'

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Sakaryaspor'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, 'Bu takıma sahip çıkılmazsa o eski günlere dönülecek. Markayız ama neler çektiğini bu takımın cümle alem biliyor' dedi.

Aydın, Rüstemler Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, taraftarın son lig maçında yönetimi istifaya çağırdığını anımsattı.

Takımı düzlüğe çıkardıklarını belirten Aydın, 'Kongreyle geldik kongreyle gideriz. Yüreği yeten, cesareti olan 'ben varım' der çıkar. Yapamıyorsa bir zaman sonra susmak düşer. Kimin ne olduğunu herkes biliyor bu şehirde. Amacı ne olduğu belli olmayan, maç başlamadan yönetim istifa diyenler varsa zor bu iş. Yönetimi tribün belirleyemez. Sakaryaspor güçlü bir marka buna sahip çıkalım. Buraya düzgün insanların gelmemesinin en büyük sebeplerinden bir tanesi bu gördüğünüz tribün yapısı bu yüzden marka yerlerde sürünüyor.' diye konuştu.

'Sportif başarı gelir ya da gelmez' diyen Aydın, 'Zeki başkanın desteğiyle bugüne kadar geldik. Biz kimseye sen aday olmazsın, olamazsın demiyoruz. Geçmişteki defterleri karıştırmamaya çalışıyoruz. Bu takıma sahip çıkılmazsa o eski günlere dönülecek. Markayız ama neler çektiğini bu takımın cümle alem biliyor. Bir daha o günleri yaşamamalı bu takım. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA