Erkek Boks Milli Takımı'nın Kampı Sona Erdi

Samsun'da 818 Nisan'da düzenlenecek 2016 Avrupa Kıtası Kalifikasyon Turnuvası'na hazırlanan Erkek Boks Milli Takımı'nın Kastamonu'daki kampı sona erdi.

Samsun'da 8-18 Nisan'da düzenlenecek 2016 Avrupa Kıtası Kalifikasyon Turnuvası'na hazırlanan Erkek Boks Milli Takımı'nın Kastamonu'daki kampı sona erdi.

Başantrenör Seyfullah Dumlupınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Boks Federasyonu Kastamonu Kadı Dağı Boks Eğitim Kamp Merkezi'nde 20 Mart'ta başlayan kampın sona erdiğini söyledi.

Sporcuların günden güne performanslarının arttığını belirten Dumlupınar, 'Kampımızı bitiriyoruz. Yarın son etap kampımız için Samsun'a geçiyoruz. İnşallah orada da son haftalık periyodumuzu sona erdirip 2016 Avrupa Kıtası Kalifikasyon Turnuvası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, en fazla vizeyi almaya çalışacağız' dedi.

Genel hazırlık antrenmanlarının Kastamonu'da geçtiğini ifade eden Dumlupınar, daha önce dünya boks serisi hazırlıklarını da Kastamonu'da yaptıklarını kaydetti.

Milli takımdaki 28 sporcunun 8 sıklette mücadele edeceğini dile getiren Dumlupınar, 'Normalde 10 sıklette mücadele edecektik. 2 sıkleti garantilemiştik. Samsun'da 8 sıklette yarışacağız. Çalıştık, Allah da çalışana verir. Biz bunu idol ve fikir olarak, inanarak çalıştık. İnşallah Allah da bize verecek. Çünkü, hakikaten çalıştık, inandık ve çalıştık. Hedefimiz en fazla vizeyi alarak olimpiyata katılmak ve buradan altın madalyalarla dönmek' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA