Çorum Belediyespor Puan Kaybetmek İstemiyor

Teknik direktör Bozkurt: 'Kalan maçları rakiplerimizle oynayacak olmamız bizim için avantaj. Deyim yerindeyse kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz'

Spor Toto 3. Lig 3. grup ekiplerinden Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt, ligin kalan haftalarında kendileri gibi play­-off mücadelesi veren rakiplerle karşılaşacaklarını belirterek, 'Kalan maçları rakiplerimizle oynayacak olmamız bizim için avantaj. Deyim yerindeyse kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.' dedi.

Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sahalarında konuk edecekleri 24 Erzincanspor'un ligde en az yenilgi alan takım olduğunu ancak rakiplerini yenebilecek güçlerinin fazlasıyla bulunduğunu vurguladı.

Son haftalarda şanssız puan kayıpları yaşadıklarını, bunun neticesinde ilk 5 içerisindeki yerlerini kaybettiklerini anlatan Bozkurt, 'Play­-off yarışında yarın sahamızda çok önemli bir maça çıkacağız. Bay geçtiğimiz haftayı çok iyi değerlendirdik. Futbolcularımızın form düzeyi de çok iyi durumda. Ligin ikinci yarısında kaybettiğimiz maçlarda bile genel olarak iyi futbol oynuyoruz ancak bunu son haftalarda neticeye yansıtamıyoruz.' diye konuştu.

24 Erzincanspor'u mağlup ederek tekrar çıkışa geçmek istediklerine işaret eden Bozkurt, şunları söyledi:

'Kalan maçları rakiplerimizle oynayacak olmamız bizim için avantaj. Deyim yerindeyse kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Ligin en az yenilgisi olan takımına karşı şehir olarak kenetlenmeliyiz ve Dardanelspor maçında olduğu gibi bir bütün halinde kazanmalıyız. Bu nedenle taraftarımızı maça bekliyor ve maç sonuna kadar takımımızı desteklenmelerini istiyoruz.'

Kaynak: AA