Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler’de, Tuzlaspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de Tuzlaspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, son iki lig maçında elde ettikleri galibiyetlerle büyük bir moral yakaladıklarını söyledi.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Küçükbayrak, iyi bir takıma sahip olduklarını ancak yaşadıkları şansızlıklar nedeniyle ligde üst üste sonuçlar alarak, ligin alt sıralarına doğru gerilediklerini belirtti.

Küçükbayrak, kötü gidişe önce Kocaeli Birlikspor’u yenerek son verdiklerini ardından da ligin üst sıralarını hedefleyen Tepecikspor’u mağlup ederek, rahat bir nefes aldıklarını kaydetti.

Teknik Direktör Küçükbayrak, 'Ligin ikinci yarısı bizim için kabus oldu. Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle lig müsabakalarına bir türlü konsantre olamadık. Üst üste yaptığımız lig maçlarında başarısız sonuçlar aldık. Bu nedenle iyi durumda değildik. Ama son iki maçımızı kazanarak kötü gidişe son vererek, ligde rahat bir nefes aldık. Artık önümüzde umutla bakıyoruz' diye konuştu.

Küçükabyar, hafta sonunda ligin şampiyonluk adaylarında Tuzlaspor’a konuk olacaklarını ve İstanbul’da yapacakları maçın bir hayli zorlu geçeceğine işaret etti.

Küçükbayrak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Tuzlaspor çok iyi ve hedefi olan bir takım. Bu nedenle İstanbul’da yapacağımız karşılaşma çok zorlu olacak. Ama biz bütün kozlarımızı oynayıp, Tuzlaspor’u mağlup etmek için mücadele edeceğiz. Eğer bu deplasmandan istediğimiz sonucu alırsak, play off için şansımızı artırmış olacağız. Bu nedenle İstanbul’da yapacağımız karşılaşma bizim için büyük önem taşıyor.'

Küçükbayrak, bugün yapacakları idmanın ardından Tuzlaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA