Amedspor, Tuzlaspor Maçını Düşünüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son iki maçını kazanarak, alt sıralardan uzaklaşan Amed Sportif Faaliyetler’de Tuzlaspor maçı hazırlıkları aralıksız olarak devam ediyor.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, ligin ikinci yarısına kötü başladıklarını ve üst üste oynadıkları müsabakalardan istedikleri sonuçları alamadıkları için zor günler yaşadıklarını söyledi.

Küçükbayrak, kötü günleri Kocaeli Birlikspor’u ve Tepecikspor’u yenerek geride bıraktıklarını belirtti.

Küçükbayrak, “Kupa velig maçlarını bir arada götürdük. Her iki kulvarda elimizden gelinin en iyisin yapmaya çalıştık. Ama Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle lig müsabakalarına bir türlü konsantre olamadık. Bu nedenle ligin ikinci yarı maçlarında istediğimiz sonuçları alamadık. Başarısız bir grafik çizdik. Fakat son iki maçımızı kazanarak kötü gidişe son vererek, ligde rahat bir nefes aldık” dedi.

Yakaladıkları galibiyet serisini hafta sonunda deplasmanda yapacakları Tuzlaspor maçında da sürdürmek istediklerini ifade eden Küçükbayrak, “Yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Bu nedenle İstanbul’da yapacağımız karşılaşmaya kazanmak için çıkacağız. Tuzlaspor’u mağlup etmek için mücadele edeceğiz. Eğer bu deplasmandan istediğimiz sonucu alırsak, play-off için şansımızı artırmış olacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA