Adana Toros Byz Spor'dan Fikret Yeni'ye Teşekkür Ziyareti

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda lider olarak Ankara’da düzenlenen 1.Lige Yükselme Playoff Yarı Final Grup maçlarında 4’lü final grubuna kalan Adana Toros Byz Spor’un yöneticileri AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kulüp başkanı Av.Ertuğrul Doğaner, Kulüp As Başkanı Kazım Bozan, Kulüp Genel İdari Menajeri Ömer Bozdoğan, Kulüp Antrenörü Aykut Lale ve Sporcular 11 Nisan’da Bursa’da yapılacak olan Playoff finalleri öncesinde takımın durumuyla ilgili olarak Başkan Fikret Yeni’yi bilgilendirdi. Süper Lig yolunda önemli adımlar atarak son dönemece girdiklerini ifade eden Doğaner, "11-13 Nisan tarihlerinde Bursa’da Adanamızın Süper Lig’de temsil edilmesi ve vitrine çıkarılması açısından Düzce Belediyespor, Gümüşhane Torul ve Afyon Belediyespor ile final maçlarına çıkacağız. Final maçlarından da başarı ile çıkıp şampiyonluk kupasını, bakanımız Fatma Güldemet Sarı’ ya, Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan’a ve size takdim etmek istiyoruz. Desteklerinizden dolayı sayın bakanımıza ve Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan’a ve size teşekkür ediyorum” dedi.

"ADANA TOROS BYZ SPOR’UN BAŞARISININ YANINDA OLACAĞIZ"

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ise Adana Toros Byz Spor’un başarısını yakından takip ettiğini belirterek, "Adanamızı başarılı şekilde temsil ediyor. 11-13 Nisan’da Bursa’da yapılacak final maçlarında takımı yalnız bırakmayacağız. Sayın Bakanımız Fatma Güldemet Sarı ve Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan ile birlikte bir aksilik olmazsa Bursa’da olmak istiyoruz. Adana Toros Byz Spor’un 1.Lig hedefine ulaşması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu başarının yanında olacağız. Şampiyonluk yolunda Adana Toros Byz Spor’a başarılar diliyorum. İnşallah voleybolda da Adanamızı Süper Lig’de göreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA