Şampiyon Öğrencilerden Oğuz'a Ziyaret

Pamukkale İlçesi Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyon takım Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret etti.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette Pamukkale İlçesi Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Asım Gülhan, Müdür Yardımcısı Kamil Yiğit, Antrenör Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Yasin Düzgün, Takım Oyuncusu öğrenciler Serdar Aygündüz, Serhan Bultan, Salim Kartal, Ali Sözen, Murat Can Uslu, Fatih Oruç, Muharrem Soyatik, Mustafa Can Kuşan, Mustafa İsmail Çelik, Eray Yahşi, Yunus Teke ve Berkay Özhan hazır bulundu.

Şampiyonlar Türkiye Gençler Liseler Arası Futsal Turnuvası Şampiyonluk Kupasını Müdür Oğuz’a takdim ettiler.

Öğrencilerin göstermiş oldukları büyük başarıdan çok memnun olduğunu söyleyen Müdür Oğuz, “Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz 2015-2016 yılı Türkiye Gençler Liseler Arası Futsal Şampiyonası Turnuvasından şampiyonlukla dönerek büyük bir başarıya imza attılar. Turnuvanın il elemelerinde tüm maçlarını kazanarak bölge elemelerine gittiler. Geçtiğimiz yılda Türkiye 3.sü oldukları için elemelere yarı finalden başladılar. Muğla Dalamanda gerçekleştirilen müsabakaların tamamını kazanarak Türkiye elemelerine katıldılar. Aksaray ilinde yapılan Türkiye şampiyonasında ise 23 gol atıp 8 gol yiyerek Türkiye şampiyonu hem de gönüllerin şampiyonu oldular. Okulumuz oynadığı 23 maçta 173 gol atıp 24 gol yedi. 23 maç üst üste kazanarak namağlup bir sonuçla ilimizde bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Şampiyonluğunu elde ettiler. Ülkemizi 3-10 Nisan tarihleri arasında Hırvatistan’da yapılacak olan Dünya Gençler Futsal Şampiyonasında temsil etme onur ve şerefine hak kazandılar” dedi.

Ziyaret sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz şampiyonlara ve öğretmenlerine günün anısına hediye verdi.

Kaynak: İHA