Alaca Belediyesi Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Alaca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Voleybol Turnuvası sona erdi.

17 takımın katıldığı turnuvada ilk olarak grup maçları oynandı. Grup maçlarının ardından çeyrek final, yarı final ve final karşılaşması gerçekleştirildi.

Turnuvanın final karşılaşması İlim Yayma Cemiyeti ile Kafkasspor arasında oynandı. İlim Yayma Cemiyeti, finalde rakibini 3-2 yenerek şampiyon oldu.

Karşılaşmayı Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, İlçe Jandarma Komutanı Kurtuluş Dönük, Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Yakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ile vatandaşlar izledi.

Final maçının ardından turnuvada birinci olan İlim Yayma Cemiyeti’ne ödülünü Kaymakam Ramazan Kurtyemez, ikinci olan Kafkasspor’a ödülünü İlçe Jandarma Komutanı Kurtuluş Dönük, üçüncü olan İmam Hatip Lisesi’ne ödülünü Cumhuriyet Savcısı Arif Naci Sucuoğlu ve diğer üçüncü olan Serhatspor’a ödülünü Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer verdi.

Turnuvanın en centilmen takımı Altıntaş Köyü oldu. Altıntaş’a ödülünü İlçe Emniyet Müdürü Serdar Yakıcı verdi. Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ise, ilçe sporuna katkılarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer’e plaket verdi.

Kaynak: İHA