Darüşşafaka Doğuş Basketbol İcra Kurulu Üyesi Kutluay Açıklaması

'Doğuş Grubu'nun önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın sponsoru olacağı ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı ile iş birliğini bırakacağı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır'.

Darüşşafaka Doğuş Basketbol İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay, Doğuş Grubu'nun gelecek sezondan itibaren Fenerbahçe Basketbol Takımı'na sponsor olarak, Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı ile iş birliğini bitireceğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kutluay, yaptığı yazılı açıklamada, bazı internet sitelerinde konuyla ilgili haberlerin olduğunu belirterek, 'Doğuş Grubu’nun önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın sponsoru olacağı ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı ile iş birliğini bırakacağı iddialarına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Fenerbahçe Kulübü yöneticileriyle dostluk ilişkilerimiz sürmektedir ancak bahsi geçen şekilde bir görüşme ve anlaşma olmamıştır. Darüşşafaka Doğuş olarak gelecek sezona dair hedef ve planlarımızda bir değişiklik yapmayı düşünmüyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA