Başkan Şirin, Potanın Sultanlarını Ağırladı

Manisa il birincisi olarak Ege Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Turgutlu Belediyespor Yıldız Kızlar Basketbol Takımı, Isparta’da düzenlenen bölge şampiyonasını finalinde Ege Bölge Şampiyonu olurken, şampiyonluk sevincini Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile paylaştı.

Gençlerin başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Anadolu Şampiyonası’nda Turgutlu’yu temsil edecek takıma başarılar diledi. Takımın antrenörleri Ceyhan Önk ve Serdar Babacan da en büyük destekçilerinin Başkan Şirin olduğunu ifade ederken, “Büyük bir inanç ve çalışmayla aldığımız şampiyonluk kupasını, her daim yanımızda olan Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e armağan ediyoruz” şeklinde konuştular.

Başarılarıyla Turgutlu’nun gururu takımı tebrik eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Biz gençlerimize inandık, onlar da güvenimizi boşa çıkarmayarak, Ege Bölge Şampiyonu oldu. İnanıyorum ki Anadolu Şampiyonası’nda adımızı Türkiye finallerine yazdıracaklar.Gençlerimizi gönülden kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA