Zlatan Ibrahimovic’den Türkiye açıklaması!

İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, Türkiye'ye bu zorlu günlerde futbol oynayarak mutluluk getirmek amacında olduklarını söyledi.

Zlatan Ibrahimovic’den Türkiye açıklaması!
Galatasaray-Fenerbahçe derbi mücadelesinin terör ihbarı nedeniyle ertelenmesinin ardından şimdi gözler A Milli Takım'ın İsveç ile oynayacağı karşılaşmaya çevrilmiş durumda.

24 Mart'ta Antalya'da İsveç'i ağırlayacak olan Türkiye'de maçın ertelenmesi ihtimalleri konuşulurken İsveç'in süper yıldızı Zlatan Ibrahimovic, bu maçla ilgili açıklamada bulundu.

PSG'nin Monaco'ya mağlup olduğu mücadelenin ardından İsveç basınına konuşan Ibrahimovic, Paris'te de yakından şahit olduğu terör olaylarına bu kez Türkiye'de de yakın olacağının hatırlatılması ile ilgili soruya barış mesajıyla karşılık verdi.

Zlatan Ibrahimovic’den Türkiye açıklaması!

''İNSANLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ''
Ibrahimovic, Galatasaray-Fenerbahçe maçının ertelenmesi ve Perşembe günü Türkiye'de oynanacak maçla ilgili yorumunda, “Buradan gelişmeleri tam olarak takip edemedim. Ancak biz futbol oynayarak insanların yüzünü güldürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

''TERÖRÜN PENÇESİNDE OLAN BİR ŞEHİRDE YAŞIYORUM''
Yıldız oyuncu Paris'ta yakından şahit olduğu terör belasına ilişkin yaptığı yorumda terörün futbolla bağdaştırılamayacağını belirterek, “Terörün pençesinde olan bir şehirde yaşamanın ne demek olduğunu biliyorum ve sporu teröre karşı bir güç olarak kullanmalıyız.” sözlerini kullandı.