Kütahya 1. Amatör Play-Off Grubu'nda Hesaplar Karıştı

Kütahya 1. Amatör Play-Off Grubunda hesaplar iyice kızıştı. Emet sahasında oynanan ilk maçta Tavşanlı temsilcisi Moymulspor, Simav temsilcisi Savcılarspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

İkinci maçta ise ev sahibi Emetspor, merkez temsilcisi Çamlıcaspor’u konuk etti. Evinde gülemeyen Emetspor rakibine 1-0 mağlup oldu.

Üçüncü maçta karşı karşıya gelen Evliya Çelebi Devlet Hastanesispor ile Bağlıkspor maçı bol gollü geçti. Bağlıkspor rakibini 5-0 mağlup etti.

Kütahya’da 30 Ağustos Stadı’nda oynanan karşılaşma nefesleri kesti. Bu karşılaşmada Uluoymak 1 Eylülspor 2-1 geriye düşmesine ve 10 kişi kalmasına rağmen son dakikalarda bulduğu golle maçtan 3-2’lik skorla galip ayrıldı. Maçtan sonra açıklama yapan Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Aslangiray, "Geçen hafta lige verilen arayı iyi değerlendirip, iyi hazırlanıp maçtan galibiyetle ayrılarak çalışmalarımızın meyvesini aldığımızı düşünüyorum.

Kulüp Başkanımız Muhittin Ertürk sağlık sorunları sebebiyle aramızda olamadı. Tüm üyeler olarak kendisine acil şifalar diliyoruz. Her daim yanında olduğumuzu bilmesini isteriz. Aldığımız galibiyeti başkanımıza armağan ediyoruz.

Takımımız oyuncularına ve teknik heyetine başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Diğer taraftan Gediz-Emet 2.Amatör Grubu maçlarının heyecanı da sürüyor. Bu hafta oynanan iki maçta Emet Sahasında oynandı. İlk maçta Emet Borspor, Altınkentspor’u ağırladı. Emet Borspor evinde rakibini 6-1 gibi net skorla mağlup etti.

Oynanan ikinci maçta ise Eskigediz Bel. Gazispor deplasmanda Emet G.Birliği’ne konuk oldu. Eskigediz Bel. Gazispor deplasmanda 5-2’lik skorla 3 puanın sahibi oldu.(MA-EFE)

Kaynak: İHA