Turgutlu'da Kick Boks Rüzgarı Esti

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyesi olarak destek verdikleri Manisa Kick Boks Şampiyonası’na katıldı.

Hafta sonu gerçekleştirilen Manisa Kick Boks Şampiyonası, Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Şampiyonun açılış törenine Kaymakam Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Ufuk Özlem, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar, CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş ile çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı.

Manisa Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan tarafından düzenlenen ve bu yılın faaliyet programında yer alan Manisa Kick Boks Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Şirin, “Bugün burada yaşadığımız atmosfer, bizler için, ilçemizin ve ilimizin spor dinamiği için oldukça umut verici bir gelişme. O açıdan uzun ve yorucu bir çalışma gerektiren Kick Boks’a gönül vermiş, Minikler ile Yıldız ve Gençler Kategorileri’nde karşılaşacak 7 ilçeden gelen yaklaşık 150 sporcumuzu kutluyorum. Tüm Manisa’nın yakından takip ettiği gibi, ilçemiz sporun her dalında önemli başarılar elde eden gençlere ve çocuklara sahip. Bizler de Turgutlu Belediyesi olarak her daim sporun ve sporcunun yanında olduk. Bugün burada bulunmaktan mutluluk duyduğumuz şampiyonaya da elimizden gelen katkıyı sunmanın gayretinde olduk. Futboldan muay thaiye kick boksa kadar tüm spor dallarında başarıyı hedefliyoruz. Bu hedefe giderken de gerek bireysel gerekse takım olarak tüm sporcularımıza tam destek veriyoruz. Buradan Türkiye Şampiyonası’na katılacak çok değerli sporcularımız çıkacağına dair şüphemiz yok. Alnının teriyle ringe çıkacak olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum, kazasız belasız bir şampiyona diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan tarafından destek ve katkılarından dolayı Başkan Şirin’e plaket takdim edildi.

Kaynak: İHA