Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer Açıklaması

'Playoff iddiamız elbette sürüyor ancak playoff, yalnızca bizim elimizde olan nedenlere bağlı değil. Neticede rakiplerimizin aldığı puanlar da bizim kaderimizi belirleyecek'

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Cüneyt Biçer, Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçında aldıkları galibiyetle play-off iddalarını sürdürdüklerini belirterek 'Neticede rakiplerimizin aldığı puanlar da bizim kaderimizi belirleyecek' dedi.

Biçer, deplasmanda kazandıkları 4-3'lük Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul deplasmanında aldıkları galibiyetin sevincini yaşadıklarını, bu galibiyeti taraftarlarına armağan ettiklerini belirtti.

İstanbul deplasmanında çok önemli bir maça çıktıklarını vurgulayan Biçer, 'Biz üst sıralara yükselmek için mücadele ederken rakibimiz ise ligin alt sıralarından kurtulabilme hedefindeydi. Zeminin çok kötü olması nedeniyle oyunun ilerleyen dakikalarında zaman zaman sıkıntılar yaşadık. Ama biz hedefimizi gerçekleştirdik' diye konuştu.

Biçer, son 4 haftalık maç periyodunda 3 galibiyet, 1 beraberlik elde ettiklerine işaret ederek, şunları söyledi:

'Bu karşılaşmalarda da 9 gol bulduk ve bunu da 6 oyuncumuza yaydık. İşte bu takım içindeki uyumu açık bir şekilde gözler önüne seriyor. Yani takım içerisinde tüm oyuncularımız ellerini taşın altına koyuyorlar. Bizim istediğimiz de buydu. Play-off iddiamız elbette sürüyor ancak play-off, yalnızca bizim elimizde olan nedenlere bağlı değil. Neticede rakiplerimizin aldığı puanlar da bizim kaderimizi belirleyecek. Kalan maçlarımızda galip gelmeliyiz.'

Kaynak: AA