Ertem Şener: Biz önce kendimize bakalım

Beyaz Tv Spor Müdürü Ertem Şener'in "Fenerbahçe Braga maçına burnu havada çıktı" sözleri sarı lacivertli taraftarların tepkisine neden oldu.

Ertem Şener: Biz önce kendimize bakalım
Beyaz Tv'de ekranan gelen Dinamit programına telefonla bağlanan Ertem Şener'in Fenerbahçe'yle ilgili sözleri sosyal medyayı salladı. Şener'in açıklamalarıyla deliye dönen taraftarlar, ünlü sunucuya sosyal medyadan tepki gösterdi.,

İşte Ertem Şener'i o açıklamaları;

BİZ ÖNCE KENDİMİZE BAKALIM


Ben herkes gibi düşünmüyorum. Dün gece çok kötü bir hakem vardı tamam ama biz başımıza ne geliyorsa Türkiye olarak, önce bir kapımızın önüne bakmadan başkasını konuşmaya başlıyorum. Biz önce kendi sesimize bir bakalım, futbolumuza bakalım. Fenerbahçe son zamanlarda fazla biz en iyiyiz. 'Biz Liverpool'dan da iyiyiz. Biz Manchester'den de iyiyiz.' dediler.

MAÇA BURNU HAVADA ÇIKTI


Fenerbahçe bir anda Avrupa'nın patronu oldu. Fenerbahçe Avrupa'nın en iyisi gözüktü. Pereira burnundan kıl aldırmadı, yöneticiler mesaj atmaya başladı. Futbolcular 'Biz Milan'ız, biz İnter'iz, biz Juventus'uz' gibi demeye başladılar. Biz önce kendi kapımızı bir temizleyelim. Hakem kötüydü ama, Fenerbahçe burnu biraz havada çıktı. Bu hangi takım olsa söylerim. Fenerbahçe rakibi küçümsedi. Fenerbahçe'nin rakibi Braga yıllardır final oynuyorlar, yarı final oynuyorlar. Ama biz Braga'yı Alibeyköyspor gibi, Eyüpspor gibi gördük.

BEYAZ GAZETE