İnönü Üniversitesi Salon Futbol Takımı 1.Lige Yükseldi

Antalya’nın Belek ilçesinde yapılan Türkiye Üniversitelerarası Salon Futbolu 2. Lig müsabakalarında İnönü Üniversitesi final maçında Gaziantep Üniversitesini 10-8 yenerek şampiyon oldu.

Turnuvadaki ilk maçta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini 11-4 mağlup eden İnönü Üniversitesi, ikinci maçta Şanlıurfa Harran Üniversitesini 9-4’le geçti. İnönü Üniversitesi finalde karşılaştığı Gaziantep Üniversitesi’ni 10-8 mağlup ederek 1.lige yükseldi. İnönü Üniversitesi, Türkiye Üniversitelerarası Salon Futbolu 2. Lig müsabakalarında Recep Tayyip Erdoğan, Harran, Gaziantep, Çağ, Batman ve Siirt Üniversitesi ile mücadele etti.

"ALLAH’A ŞÜKÜR HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Malatya İnönü Üniversitesi Salon Futbol Takımı Antrenörü Murat Kayapınar yaptığı açıklamada, hedeflerini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, “Allah’a şükür hedefimizi gerçekleştirdik. Antalya’da oynadığımız maçlarda rakiplerimizi mağlup ederek adımızı 1.lige yazdırdık. Antalya’da katıldığımız salon futbolu müsabakalarında Malatyalıların dualarının bizlerle olduğunu biliyorduk. Herkese teşekkür ediyoruz. Oynadığımız ilk maçta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini 11-4 mağlup ettik. İkinci maçta da rakibimiz karşısında fazla zorlanmadan 9-4 galip geldik. Bu karşılaşmada da futbolcularımız iyi bir performans sergilediler. Final maçında dişe diş bir mücadele vardı. İki takım da maçı çok istedi. Oyunun sonlarına doğru oyuncularım ağırlığını koydu ve şampiyon olduk. İnşallah 1.Ligde de Malatya’ya yakışır bir mücadele ortaya koyacağız” dedi.

Kaynak: İHA