Boks Milli Takımı'nın Kampı Sona Erdi

Samsun'da 818 Nisan'da düzenlenecek 2016 Avrupa Kıtası Kalifikasyon Turnuvası'na hazırlanan Kadın Boks Milli Takımı'nın Kastamonu'daki kampı sona erdi.

Samsun'da 8-18 Nisan'da düzenlenecek 2016 Avrupa Kıtası Kalifikasyon Turnuvası'na hazırlanan Kadın Boks Milli Takımı'nın Kastamonu'daki kampı sona erdi.

Milli Takım Başantrenörü Esat Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Boks Federasyonu Kastamonu Kadı Dağı Boks Eğitim Kamp Merkezi'nde 7 Mart'ta başlayan kampın sonuna geldiklerini söyledi.

Çalışmaların ormanda ve tesislerde yapıldığını belirten Çelik, 'Bundan sonraki kampımız Ankara'da devam edecek. Buradaki süreyi tamamladık. Ankara'da 24 Mart'ta başlıyoruz, 31'ine kadar Ankara'dayız. Daha sonra Samsun'a geçiyoruz. Samsun'da Avrupa elemeleri için gelecek olan ülkelerin sporcularıyla aramızda ikili maçlar yapacağız. Son teknik çalışmalarımızı Ankara ve Samsun'a bıraktık. Buradaki güç çalışmalarımızı bitirmiş olduk' diye konuştu.

Kastamonu'daki kampın çok iyi geçtiğini ifade eden Çelik, bunun neticesini Samsun'da almayı ümit ettiklerini kaydetti.

Kampta bir sporcunun sakatlık yaşadığını dile getiren Çelik, 'Önemli sporcularımızdan 51 kiloda Elif Nur Coşkun küçük bir sakatlık yaşadı. Doktorlar 3-4 günlük bir tedaviyle düzeleceğini söyledi. İnşallah bu sorunumuzu Ankara'da çözerek, Elif'i tekrar kampa katmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Çelik, Samsun'daki turnuvada olimpiyat vizesi almak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA