Ahmed'in rüyası gerçek oldu

Yahudi yerleşimcilerin kundakladığı evde ailesini kaybeden Filistinli çocuk Ahmed Devabişe, idolü Cristiano Ronaldo ile tanıştı.

Ahmed'in rüyası gerçek oldu
Batı Şeria'nın Nablus kentinde geçen yıl Yahudi yerleşimcilerin kundakladığı evde ailesini kaybeden ve sağ kurtulabilen tek kişi olan 5 yaşındaki Filistinli çocuk Ahmed Devabişe'nin Real Madrid rüyası gerçek oldu.

R.MADRID DAVET ETTİ
Real Madrid Kulübünün davetlisi olarak Madrid'e gelen ve basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretle ilgili alınan bilgilerde, Ahmed'in İspanyol ekibinin antrenman tesislerini dolaşıp, futbolcularla tanıştığı bildirildi.

İMZALI FORMA HEDİYE EDİLDİ
Filistinli Ahmed'in, büyük hayranlık duyduğu Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ile tanışırken çok heyecanlandığı kaydedildi. Real Madridli futbolcuların imzaladığı bir forma hediye edilen Ahmed'in kulüp ziyaretini Santiago Bernabeu Stadı'nı dolaşarak tamamladığı ifade edildi.

'ASLA UNUTAMAYACAĞI BİR GÜN'

Ahmed'e Real Madrid'i ziyaretinde dedesi, Filistin Futbol Federasyonundan bir yetkili ve Filistin'in Madrid Büyükelçisi Musa Odeh'in eşlik ettiği aktarıldı. İspanyol kulübü, Filistinli çocuğun 'hayatında asla unutamayacağı bir gün yaşadığını' belirtti.