Şampiyonun Adı Değişmedi

Soma Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Kurumlar Arası 9’uncu Voleybol Turnuvasında kupa, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da İmbat Madencilik’in oldu.

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen voleybol turnuvasında kupayı 6 kez kazanan İmbat A.Ş. kırılması güç bir rekora da imza attı.

Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda İmbat ve Emniyet arasında oynanan çekişmeli finali tie-break seti belirledi. Tie-break setinde rakibine üstünlük sağlayan İmbat karşılaşmayı 3-2 kazandı ve bu anlamlı kupayı 6’ncı kez kazanmanın onurunu yaşadı. Turnuvanın ikincisi Emniyet olurken üçüncü Milli Eğitim (1), dördüncü ise Esnaflar oldu.

Final karşılaşmasının ardından kupa töreni düzenlendi.

Törene Kaymakam Ahmet Altıntaş, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Aksoy, Emniyet Müdürü Rıza Akın, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İmbat A.Ş Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız, Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Atmaca, Esnaf Odası Başkanı Ali Ayan, Maden İş Sendikası Mali Sekreteri Zekeriya Aydın, Ege Bölgesi Şube Başkanı Recep Satır ve sporseverler katıldı.

İlk dörde giren takımlara kupa ve madalyaları protokol tarafından takdim edilirken, turnuvanın en değerli oyuncusu Emniyet’ten Erol Aksu oldu. En centilmen takım ise Milli Eğitim (2) oldu. Rıfat Dağdelen Anadolu lisesi ile Özel Soma Medigün Hastanesi’ne katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

BÜYÜK BAŞARI

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen voleybol turnuvasında kupayı 6 kez kazanan İmbat A.Ş. kırılması güç bir rekora da imza attı. Kaymakam Ahmet Altıntaş bu gibi sportif faaliyetlerin kurumlar arası diyaloğu da güçlendirdiğine dikkat çekerek hem takımları kutladı hem de destek veren herkese teşekkür etti.

Kaynak: İHA