İnönü Üniversitesi, Salon Futbolunda Finale Yükseldi

Antalya’nın Belek ilçesinde yapılan Türkiye Üniversitelerarası Salon Futbolu 2. Lig müsabakalarında İnönü Üniversitesi oynadığı ikinci maçta Harran Üniversitesini 9-4 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Turnuvadaki ilk maçta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini 11-4 mağlup eden İnönü Üniversitesi, ikinci maçta Şanlıurfa Harran Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında zorlanmadan 9-4 galip gelen İnönü Üniversitesi, finale yükselme başarısını gösterdi.

Türkiye Üniversitelerarası Salon Futbolu 2. Lig müsabakalarına İnönü Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan, Harran, Gaziantep, Çağ, Batman ve Siirt Üniversiteleri katılıyor. İnönü Üniversitesi finalde yarın saat: 10.00’da Gaziantep Üniversitesi ile karşılaşacak.

-"MALATYALILARIN DUASINI BEKLİYORUZ"

Malatya İnönü Üniversitesi Salon Futbol Takımı Antrenörü Murat Kayapınar yaptığı açıklamada, hedeflerinin 1. lig olduğunu söyledi.

Antalya’da oynadıkları ilk maçta rakipleri karşısında iyi bir performans sergilediklerini kaydeden Kayapınar, "Antalya’da katıldığımız salon futbolu müsabakalarında hedefimiz 1. lige çıkmak. Oynadığımız ilk maçta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini 11-4 mağlup ettik. İkinci maçta da rakibimiz karşısında fazla zorlanmadan 9-4 galip geldik. Bu karşılaşmada da futbolcularımız iyi bir performans sergilediler. Final maçımızda karşılaşacağımız Gaziantep Üniversitesini de mağlup ederek 1.lige yükselmek istiyoruz. Yarınki maçta Malatyalıların duasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA