Üniversiteler Arası Salon Futbolu Maçında İnönü Üniversitesi Galip

Antalya Belek’te şehrinde gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler arası Salon Futbolu 2. Lig müsabakalarına katılan İnönü Üniversitesi, ilk maçında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni 11-4 mağlup etti.

7 Üniversitenin katıldığı Türkiye Üniversitelerarası Salon Futbolu 2. Lig müsabakalarında ikinci gün maçları büyük bir heyecana sahne oldu. Recep Tayyip Erdoğan, Harran, Gaziantep, Çağ, Batman ve Siirt Üniversiteleri’nin katıldığı turnuvada müsabakalar sonucunda birinci olacak takım, adını 1. ligine yazdıracak. Malatya İnönü Üniversitesi, ilk maçında karşılaştığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini 11-4 mağlup etti. İnönü Üniversitesi ikinci maçında ise yarın Harran Üniversitesi ile karşılaşacak.

"HEDEFİMİZ 1.LİGE ÇIKMAK"

Malatya İnönü Üniversitesi Antrenörü Murat Kayapınar yaptığı açıklamada, hedeflerinin 1. lig olduğunu söyledi.



Antalya’da oynadıkları ilk maçta rakipleri karşısında iyi bir performans sergilediklerini kaydeden Kayapınar, "Antalya’da katıldığımız salon futbolu müsabakalarında hedefimiz 1. lige çıkmak. Oynadığımız ilk maçta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni 11-4 mağlup ettik. Bu karşılaşmada futbolcularımız iyi bir performans sergilediler. İkinci maçımızda karşılaşacağımız Şanlıurfa Harran Üniversitesi’ni de mağlup ederek avantaj elde etmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA