Ronaldo'dan eşi görülmemiş jest

Portekizli yıldız, 2 milyon Euro'ya Rio'da yoksulların yaşadığı bir favela satın aldı. Sonra da burada kiracı olarak yaşayanlara oturdukları evleri hediye etti.

Ronaldo'dan eşi görülmemiş jest
Cristiano Ronaldo'nun emlak yatırımları biliniyor. Portekizli yıldızın haber olan mülkleri arasında New York'ta Trump Tower'da 18 milyon 500 bin Euro'ya satın aldığı daire ve Monte Carlo'daki 140 milyon Euro'luk otel ortaklığı bulunuyor. Ancak Ronaldo'nun son gayrımenkul girişimi çok şaşırtıcı.

Ronaldo'nun emlak işlerini birlikte yaptığı Proto Enterprises, Portekizli yıldızın Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde 2 milyon Euro'luk yatırım yaptığını duyurdu.

Yıldız futbolcunun bu kez satın aldığı mülkse yoksulların yaşadığı favela adı verilen mahallelerden biri. Bu faveladaki bütün araziyi satın alan Ronaldo, daha sonra burada kiracı olarak yaşayanlara artık kira ödememeleri için mülklerini bağışlamış.

Proto Enterprises, favelanın adını açıklamayarak sadece Rio'nun kuzeyinde bulunduğu ve Brezilyalı eski futbolcu Adriano'nun büyüdüğü yer olduğu bilgisini verdi.

Bu bilgilerden mahallenin polisin giremediği ve uyuşturucu ticaretinin yoğun yapıldığı Vila Cruzeiro olduğu tahmin ediliyor.