Darıca Gençlerbirliği'nde Çine Madranspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ramazan Silin, cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Çine Madranspor maçının zorlu geçeceğini belirtti.



Silin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasman oynadıkları 1-1 biten Çatalcaspor ile hafta sonu oynayacakları Çine Madranspor maçını değerlendirdi.

Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Çine Madranspor'un kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu, ancak maça kazanmak için çıkacaklarını belirten Silin, ' 'Rakibimiz Niğdespor galibiyetinin morali ile gelecek. Play-Off’a girmek istiyorsak mutlak kazanmamız gereken bir maç. Kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyaup, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz' şeklinde konuştu.

Geçen hafta sonu suni çimde çok zor bir maç oynadıklarını, kontrataklarla gol bulmak istediklerini ifade eden Silin, şöyle devam etti:

'Çok erken bir gol yedik. Bu da oyun dengemizi bozdu ancak daha sonra toparlandık. Golün dışında zaten Çatalcaspor’un pozisyonu yoktu. İkinci yarıda attığımız golle 1-1'i yakaladık, hatta 70. dakikaya kadar iyi pozisyonlar bulduk. Çatalcaspor’un suni çime alışık olması ve bizimde 10 kişi kalmamızdan dolayı rakibimiz ciddi üstünlük sağladı. Kazansak çok iyi olacaktı ama bu şartlarda alınan 1 puanı iyi olarak değerlendiriyorum. Taraftarımızı mutlu etmek isterdik ama bir gerçek var deplasmanda alınan her puan altın değerindedir. Artık bu maçı geride bırakarak ve bu maçtan dersler çıkararak oynayacağımız Çine Madranspor maçına konsantre olmak zorundayız.'

Futbolcusu Uğur'un Çatalcaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düştüğünü, sakat olan Murat Can Bölükbaşı'nın takımla birlikte çalışmaya başladığını aktaran Silin, bu futbolcunun en kötü ihtimalle bir sonraki hafta sahada olacağını vurguladı.

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ramazan Silin, şunları kaydetti:

'Selçuk, Çatalcaspor maçında sakatlandı ancak hafta sonuna yetişeceğine inanıyorum, İbrahim’in mide sıkıntısı vardı o da yarın idmanlara çıkacak. Çine Madranspor maçında her zamanki gibi taraftar desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımız bizim için çok büyük güç. Bizleri Çanakkale ve Çatalca maçında da yalnız bırakmadılar Çine Madranspor maçını da kazanarak onları mutlu etmeye çalışacağız.'

İki günlük aranın ardından tesislerinde Çine Madranspor maçı hazırlıklarına devam eden Darıca Gençlerbirliği futbolcuları, yardımcı antrenör Nuri Kanburoğlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda düz koşu yaptı.

Kaynak: AA