Antalyaspor'un yüzü, Eto'o ile gülüyor

Antalyaspor'un bu sezon başında renklerine bağladığı Samuel Eto'o, attığı gollerle adeta takımını sırtlayan isim oldu.

Ligde geride kalan 25 hafta sonunda 31 puanla 11. sırada bulunan kırmızı-beyazlı ekipte, atılan 38 golden 16'sı Eto'o'ya ait.

Antalyaspor, Kamerunlu yıldızın gol attığı Antalyaspor, Medipol Başakşehir, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, İçel İdmanyurdu, Bursaspor (2 kez) ve Fenerbahçe'yi mağlup etmeyi başardı.

Eto'o'nun rakip ağları havalandırdığı Galatasaray, Osmanlıspor ve Kayserispor maçlarından beraberlikle ayrılan Akdeniz ekibi, Konyaspor, Beşiktaş ve Akhisar'a mağlup olmaktan kurtulamadı.

Eto'o, ligde Sivasspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Trabzonspor'a gol atamazken, Kamerunlu futbolcunun gol attığı maçlarda Antalyaspor 24 puan topladı.

Antalyaspor'un yüzü, Eto'o ile gülüyor

Bu arada Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samuel Eto'o'nun performansından memnun olduğunu söyledi.

Samuel Eto'o'yu transfer etmeye çalışırken kimsenin kendilerine inanmadığını hatırlatan Gencer, Eto'o ile gelecek yıllarda da mücadeleci, daha büyük hedefleri olan bir takım kurmayı hedeflediklerini kaydetti.

Eto'o'nun gol attığı karşılaşmalardan genellikle puanla döndüklerini ifade eden Gencer; 'Eto'o takımı sahiplenmesi, sahadaki mücadelesi ile bizi mutlu ediyor. Gelecek haftalarda da gollerine devam edeceğini ve takımı galibiyetlere taşıyacağına inanıyorum' dedi.

Kaynak: AA