Perde arkasında neler yaşandı?

Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin apar topar gönderilmesinin altında Sneijder'in yönetime çektiği restin yattığı iddia edildi...

Mustafa Denizli'den rahatsız olan ve bunu yakın çevresine sürekli anlatan Sneijder'e Çin'den ciddi bir teklif geldi... Hollandalı yıldız, yönetime Mustafa Denizli'den memnun olmadığı için gitmek istediğini iletti.

Yönetim ise Sneijder'e "Sakın gitme. Biz ve taraftar senden çok memnunuz. Eğer gidersen taraftar bizi topa tutar. Sen artık Galatasaray tarihinin sembollerindensin. Mustafa Denizli işini bize bırak. Hocayı değiştiriyoruz. Senin de istediğin gibi yabancı hoca getireceğiz. Tavsiyelerin bizim için değerli" diyerek Sneijder'in kalması için çaba harcadı.

Sarı-Kırmızılı yönetimden garanti alan Hollandalı yıldız ise alt yapıya tavsiye edeceğini bir ismin getirilmesi şartını koştu..

SNEİJDER'İN İSTEDİĞİ BİR TEKNİK ADAM GELECEK
Bunun üzerine Galatasaray Yönetim Kurulu, apar topar altyapı konusunda çok kritik bir karar alarak, Futbol Akademisi Direktörü Ahmet Akcan'ın görevine son verdi ve yerine dünyaca ünlü Jan Olde Riekerink'i getirdi.

Alt yapıya Sneijder'in yakın arkadaşı Riekerink'in getirilmesinin ardından şimdi de Sarı-Kırmızılı yönetimin, Sneijder'in tavsiye edeceği en azından onay vereceği bir yabancı teknik adamın takımın başına getireceği ifade ediliyor.