İbrahim Çeçen Üniversitesi Salon Futbol Takımı Ünilig'de

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Salon Futbol Takımı, Üniversitelerarası Deplasmanlı Lig (ÜNİLİG) şampiyonasında yapılan grup maçlarını kazanarak finallere katılmaya hak kazandı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Salon Futbol Takımı, 2015-2016 öğretim yılında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bünyesinde düzenlenen ve 65 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen Üniversitelerarası Deplasmanlı Lig (ÜNİLİG) şampiyonasında yapılan grup maçlarını kazanarak finallere katılmaya hak kazandı. Ayrıca takımım, Türkiye Üniversite Sporları Üniversitelerarası Salon Futbolu Türkiye Şampiyonası’nda 83 takımın yer aldığı turnuvada ilk 8’de yer alarak Süperlig’de oynama şansı yakaladı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, bu vesile ile çok amaçlı spor salonunda sporcularla bir araya geldi. Prof. Dr. Aslan, “Sporcularımızın fiziksel ve psikolojik olarak kendilerini daha güçlü hissedebilmeleri için İbrahim Çeçen (IC) Vakfı, sporcularımıza mart veya nisan ayı içerisinde Antalya’da 8-10 günlük bir kamp sözü verdi. Bizler de umuyoruz ki takımımız, hocalarının da desteği ile bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atacaktır” diye konuştu.

Üniversite Salon Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Doç. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş ve Yrd. Doç. Dr. Yaşar Çoruh’un da katıldığı organizasyonda, İbrahim Çeçen (IC) Vakfı tarafından sporculara çeşitli spor malzemeleri hediye edildi.

Kaynak: İHA