Antrenmanda Sürpriz Doğum Günü

Süper Lig’in 24. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da, hazırlıklar sürüyor. Yeşil beyazlı takım antrenman öncesi 27 yaşına giren kaleci Mert Günok için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Özlüce Tesisleri’nde basına ilk 20 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenman öncesi 27 yaşına giren kaleci Mert Günok için saha kenarında sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

Kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyen Mert’e, pastanın ilk dilimini kaleci antrenörü Metin Mert verdi. Ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve takım arkadaşları Mert’in doğum gününü kutladı.

Açma-germe hareketleriyle başlayan antrenman, dayanıklılık çalışması ile devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı bildirildi.



TOMAS SIVOK AYRI ÇALIŞTI

Sakatlığı süren Tomas Sivok, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışırken, bir süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Serdar Aziz ise antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Kaptan Serdar’ın Çaykur Rizespor maçında forma giymesinin zor olduğu bildirildi.

Öte yandan Büyükorhan Kapaya Köyü Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği üyeleri, tesislere gelerek Hamzaoğlu ve futbolculara baklava ikram etti.

TESİSLERE OYUN PARKI KURULDU

Bu arada, antrenman sahasının kenarına Bursapark Çocuk Oyun Grupları firması tarafından oyun parkı kuruldu. Antrenmanı izlemeye gelen ailelerin çocukları için yapılan mini parkın Bursaspor’a hediye edildiği kaydedildi.

Bursaspor, yarın akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: İHA