Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri Açıklaması

'Göztepe maçı bizim için bir fırsat'.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, son haftalardaki maçlarda talihsizlikler yaşadıklarını, Göztepe ile yapacakları mücadelenin takım için bir fırsat olduğunu söyledi.

Sözeri, kulübün tesislerindeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Vartaş Elazığspor ve Adanaspor maçında korner atışları sonrasında yenilen gollerin puan kayıplarına neden olduğunu belirterek, 'Yapacak bir şey yok, biz böyle mücadele ettiğimiz sürece bir yerde dönecek bu kısmetimiz, şansımız. Bu kadar bir arada talihsizliği ben de teknik adamlığımda ilk kez yaşıyorum, yani 6 maçtır böyle hep üst üste' diye konuştu.

Sözeri, ligde iç sahada 14 Şubat Pazar günü Göztepe ile yapacakları maçta bu gidişata son vermek istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

'Göztepe maçı bizim için bir fırsat. Göztepe ciddi imkanlarla kurulan bir takım, onlar da bir takım sorunlar yaşıyor, bazı şeyleri oturtamadılar. Göztepe de 6 maçtır kazanamıyor, iki sıkıntılı takımın maçı olacak. İki takım açısından da çok olağanüstü bir mücadele bekliyorum. Tabii biz evimizde oynuyoruz, daha çok kazanmak isteyen biz olmak istiyoruz.'

Yeşil-beyazlı takım hazırlıklarını Sözeri yönetimindeki antrenmanla sürdürdü. Koşuyla başlayan antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Kaynak: AA