Giresunspor'da Üç Puan Özlemi Sürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, iki günlük izinin ardından Göztepe maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleşen idmanda hafif kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışıldı. Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ligde oynadıkları son altı haftadır, şaka gibi tarihe geçecek cinsten maçlar oynadıklarını söyledi.



Giresunspor’un ara transferde Torku Konyaspor’dan kadrosuna kattığı Vedat Bora’nın sakatlığının ciddi olduğu ve en az bir ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Öte yandan diğer sakat futbolcular Waldison ve Cihan Can takımla birlikte idmanlara çıkmaya başladı.

Sakatlığı geçen futbolcular Göstepe maçında forma giyebilecek.

Çok iyi mücadele ettiklerini ama gol bulamadıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı Erkan Sözeri, “Zaman zaman çok iyi futbol da oynuyoruz. Bunun en yakın örneği de geçen haftaki Adanaspor maçıdır. Maalesef bir olumsuzluk, şanssızlık, kısmetsizlik adına ne derseniz deyin olmuyor. Girdiğimiz bir sürü pozisyon var gol yapamıyoruz, rakip geliyor bir korner yapıp gol atıyor ve maçı kazanıyor. Kısmetsizliğimiz herhalde bu oyunla bu pozisyonlarla ilelebet devam etmeyecektir” dedi.

”Ben oyuncularıma söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum çünkü yürekten mücadele ediyorlar” diyen Sözeri, “Oyuncularım kazanmayı çok istiyorlar ama çok istemelerine rağmen olmuyor. İnşallah bir gün Allah cevap verecektir diye düşünüyorum. Biz moralimizi bozmadan önümüzde oynayacağımız Göztepe ve ardından oynayacağımız Şanlıurfaspor maçlarına odaklanacağız. Bu maçlara güzel bir şekilde hazırlanıp artık bu kayıpları orada telafi etmek amacındayız” şeklinde konuştu.

"GOL YOLUNDA SIKINTIMIZ VAR"

Vedat Muriqi haricinde gol yollarında oyuncu sayılarının az olduğunu vurgulayan Sözeri, ”Gol anlamında destek veren oyuncu sayımız az. O yüzden bu yönde çalışmalarımız sürecek. Artık sürpriz oyuncuların da gol atmak için çalışmaları ve gol atması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA