Akçaabat Tütünspor Galibiyet Serisi Peşinde

Antrenör Seyis: 'Antalyaspor maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz'.

Erkekler Hentbol Süper Lig'de, 7 Şubat Pazar günü Antalyaspor'u konuk edecek Akçaabat Tütünspor'un antrenörü Sami Seyis, bu maçı kazanarak galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

Seyis, gazetecilere yaptığı açıklamada, iç sahadaki maçın önemli olduğunu vurgulayarak, 'Antalyaspor maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Ligin ilk yarısına kötü giriş yapmıştık. Ligin yeni ekibi olmamız bir dezavantajdı. Şimdi ise daha iyi konuma geldik. Hem ligi hem de kendimizi tanıdık' dedi.

Seyis, diri bir takım olma yolunda adımlar attıklarını ifade ederek, 'Bu hafta sahamızda ilk maçımızda yenildiğimiz Antalyaspor'u ağırlayacağız. Zor maç olacak. Bulunduğumuz konum itibarıyla puanlara ihtiyacımız var. Kayıp yaşamamalıyız. Bunun için de kazanmak için mücadele edeceğiz' diye konuştu.

Antalyaspor'un da puana ihtiyacı olduğunu kaydeden Seyis, 'Onlar da kayıp yaşamamak için mücadele edecektir. Kaybettikleri takdirde düşme potasına girecekler. Onlar da durumlarının farkındalar ancak biz kendimize bakıyoruz. Gerekli önlemleri alarak Antalyaspor'u Trabzon'dan puansız göndermeye çalışacağız' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA