Özel Sporcular Birinci Bölge Basketbol Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Özel Sporcular Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi Basketbol Şampiyonası, Alanya Atatürk Spor Salonu’nda yapılan törenle sona erdi.

Akdeniz Bölgesi’nden şampiyon Antalya Dr. Hüseyin Vural İlkokulu Spor Kulübü olurken Antalya Ziveç ikinci ve İçel Hüseyin Polat Eğitim Uygulama Spor Kulübü üçüncü oldu. İç Anadolu Bölgesi’nden şampiyon Ankara Ziçev takımı olurken ikinci Ankara Saray Rehabilitasyon Spor Kulübü ve üçüncü Karaman Ermenek Rehabilitasyon Spor Kulübü oldu.

Dereceye giren sporculara Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Federasyon Asbaşkanı Efkan Korkmaz, Federasyon Vekili Sadettin Akçi, Federasyon Genel Sekreteri Adnan Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Belediyespor Başkanı Mehmet Erken ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ödüllerini verdi.

Şampiyonanın Doğu Anadolu, Ege ve Karadeniz Basketbol Şampiyonası ile devam edeceği açıklanırken Marmara Basketbol Şampiyonası’nın 7-9 Şubat tarihlerinde 75. Yıl Spor Salonu ve ÖHEP Koleji’nde gerçekleştirileceği belirtildi. Ödül töreninin Marmara Bölgesi müsabakalarının ardından 09 Şubat Salı günü 15.30-16.00 saatleri arasında 75. Yıl Spor Salonu’nda yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: İHA