Hakkarigücü'nün Antalya Kampı

Antalya Valisi Muammer Türker'in davetiyle Antalya'da kamp yapma imkanı bulan Hakkarigücülü kızlar, 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'la dostluk maçı yaptı.

Kısıtlı imkanlar ile bölgedeki terör olaylarına rağmen Kadınlar 2. Ligi'nde tutunmaya çalışan ve Antalya Valisi Muammer Türker'in davetiyle Antalya Belek'te kamp yapma imkanı bulan Hakkarigücüspor, 1. Lig ekiplerinden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'la dostluk maçında karşılaştı.

Zeytinköy Spor Tesisleri sahasındaki karşılaşmanın başlama vuruşunu, Vali Türker yaptı. Türker, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve beraberindekilerle bir süre maçı izledi.

Karşılaşma, 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'un 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, maç sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hakkarigücüspor ile güzel bir dostluk maçında karşı karşıya geldiklerini söyledi.

Kardeşlik duygularının geliştirilmesinin önemini vurgulayan Türk, 'Spor da bu anlamda önemli bir araç. Bu güzelliğin bu tarafında olmaktan mutluyuz, gururluyuz. Hakkarigücü takımını burada misafir ettik, centilmence bir maç oldu. Bizim için skor değil, oyun önemliydi' dedi.

Ev sahibi takım oyuncularından Filiz Koç ise 'Hakkarigücü ile çok güzel dostluk maçı yaptık. Ligde ise pazar günü bizim açımızdan önemli olan İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor maçından puanlar almayı hedefliyoruz' diye konuştu.

Kaynak: AA