Başkan Toyran'a Bok Eldiveni Hediye Ettiler

Söke Kapalı Spor Salonunda devam eden Muay Thai Türkiye Şampiyonasını ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, ilk kez izleme fırsatını bulduğu Tayland Boksu olarak bilinen Muay Thai’ye olan ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş ile şampiyonayı ziyaret eden Belediye Başkanı Süleyman Toyran şampiyona ile ilgili Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanı Fatih Kocabaş ve Federasyon yöneticilerinden bilgi aldı.

Salonun ortasında bulunan ringde kısa bir konuşma yapan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke’deki şampiyona ile Muay Thai sporunu yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.

Toyran; “Bu gün bu salonda bu kadar yoğun ilgiyi görünce bu sporun ülkemizde ne kadar çok sevildiğini gördük. Böylesine büyük bir organizasyonun ilçemizde yapılmasından da çok memnunuz. Anadolu’nun dört bir yanından gelen spor adamı, sporcu, hakem ve antrenörlerimizin ilçemizden iyi duygularla ayrılarak memleketlerine bizim kültür elçisi olarak dönmelerini arzu etmekteyiz” dedi.

Tertip komitesi adına Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanı Fatih Kocabaş ve Federasyon Genel Sekreteri Korkmaz Altay Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş’a şampiyonaya verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederek şampiyonanın anısına birer çift boks eldiveni hediye ettiler.

Kaynak: İHA