Altındağ'ın Zirve İnadı Sürüyor

Yeni Altındağ Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 19. haftasında Kayseri Şekerspor’u ağırladı. Örnek Spor Tesisleri’ndeki zorlu mücadeleden 1-0 galip ayrılan mavi-beyazlı takım, zirve inadını sürdürdü. Altındağ temsilci, Brezilyalı oyuncu Felipe Lima Lopes’in penaltıdan attığı golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ligin son haftalarına yaklaşılırken puan kaybına tahammülü olmayan mavi-beyazlı ekip, zorlu mücadeleden istediğini alan taraf oldu. Altındağ temsilcisi, Kayseri Şekerspor’un dirençli futboluna sabırlı oyunuyla cevap verdi. Disiplinli bir futbol ortaya koyan Yeni Altındağ Belediyespor, takım oyununu sahaya yansıttı ve 22. dakikada Felipe’nin penaltıdan attığı golle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu bir kez daha gösterdi.

UĞUR ARDA İNCE GÖRDÜ

Dakikalar 21’i gösterdiğinde mavi-beyazlı takımın başarılı orta saha oyuncusu Uğur Arda’nın derinlemesine pasına hareketlenen Matheus kaleciyle karşı karşıya kaldı. Topla buluşur buluşmaz inanılmaz bir sprint atan Matheus, kaleciyi de çalımladı. Brezilyalı santrafor, gole giderken düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen bir diğer Brezilyalı Felipe, 22. dakikada topu ağlarla buluşturdu ve takımına galibiyeti getirdi.

Kaynak: İHA