1.Amatör Küme Play-Off 3. Hafta Maçları Gediz'in Ev Sahipliğinde Yapıldı

1. Amatör Küme Play-Off 3. Hafta maçları Gediz ev sahipliğinde yapılırken, Gediz-Emet Grubunda Play-Off’a katılma hakkı elde eden Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü kupasını törenle aldı.

2015-2016 Futbol Sezonunda Gediz-Emet Grubunda Play-Off karşılaşmalarına katılma hakkı elde eden Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü için 27 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’da Gediz Stadında kupa töreni düzenlendi.

Törene Kütahya Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Genel Sekreteri Ramazan Arslandaş, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Ercura ve Ahmet Ayhan, Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, oyuncular ve taraftarlar katıldı.

Kütahya ASKF Genel Sekreteri Ramazan Arslandaş, Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü’nün başarısını kutlayarak Takım Kaptanı Abdülkerim Aydoğan’a kupayı takdim etti.

Törenin ardından 12.30’da başlayan maçta Uluoymak 1 Eylülspor evinde E.Ç. Devlet Hastanesispor’a geçit vermeyerek 2-0 mağlup etti.

Günün ikinci maçında ise Simav temsilcisi Savcılarspor ile merkez temsilcisi Çayırbaşıspor karşılaştı. Takımlar yenişemeyip maçı 1-1 bitirdiler.

28 Şubat Pazar günü ise Tavşanlı temsilcisi Bağlıkspor ile Emetspor saat 12.30’da karşılaştı. Bağlıkspor maça ağırlığını koyarak rakibini 4-0’lık net skorla yendi.

Günün ikinci maçında ise merkez temsilcisi Çamlıca Spor ile Tavşanlı ekibi Moymulspor karşılaştı. Çamlıcaspor 90. dakikada bulduğu golle rakibini 1-0 yenmeyi başardı.

Havaların iyi olması ve gelen takımların kaliteli oyun sergilemesi taraftara adeta maça davet etti. Dışarıdan gelen takımlara tam bir misafirperverlik gösteren Gediz halkı olumlu tepkilerle karşılaştı.

2.Amatör Küme 2.hafta maçlarıyla devam etti. 28 Şubat Pazar günü iki maç oynandı. Eskigediz Bel. Gazispor evinde Emet temsilcisi Emet Borspor’u konuk etti. Emet Borspor deplasmanda rakibini 4-2 yendi.

Emet Sahasında oynanan diğer maçta ise Emet Belediyespor ile Altınkentspor karşılaştı. Altınkentspor rakip sahada olmasına rağmen rakibini 2-1 mağlup etti.

Diğer taraftan U-16 Ligi maçları da başladı.

U-16 Liginde Dayınlarspor, Erdoğmuşspor ile karşılaştı. Dayınlarspor’un gençleri maçı 2-1 aldı. (MA-EFE)

Kaynak: İHA