Selahattin Aydın Açıklaması 'Sakaryaspor Kalan 12 Maçın Üstesinden Gelecektir'

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın zor günlerin geçeceğini inandığı belirterek, "Sakaryaspor ligde kalan 12 maçta bu işin üstesinden rahatlıkla gelebilecek bir takımdır” dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Sakaryaspor’un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın basın toplantısı düzenleyerek takımın son durumu ve mayıs ayında yapılacak kongre hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Aydın toplantıda yaptığı açılış konuşmasında, "Öncelikle kaptan Yavuz’a geçmiş olsun diyerek başlamak istiyorum. Allah şifalar versin. Hakikatten bizim için ciddi bir kayıp oldu. Son dakikada, maçın sonlarına doğru, bağları kopmuş. En yakın zamanda ameliyat olacak. Büyük ihtimalle sezonu kapattı. Bildiğiniz üzere biz hep sizin karşınızda daha iyi olacak, daha iyi olmasını bekliyoruz diyerek çıktık. Yine aynı şeyleri söylüyoruz. Bu takım normalde çok kaliteli bir takım. Ama takım olmakta bir sıkıntı var. Biz kendilerine gerçekten güveniyoruz. Bize söz verdiler. Kemerspor maçında gerçekten kötü bir mücadele oldu. Burada hiçbir mazeret aramayacağız" dedi.

"SAKARYASPOR KALAN 12 MAÇIN ÜSTESİNDEN GELECEKTİR"

Ligin bitmesine 12 maç kaldığını ve Sakaryaspor’un kalan maçları üstesinden rahatlıkla gelebileceğini belirten Başkan Selahattin Aydın, “Ben yine üzerine basarak söylüyorum zaman çok daraldı, 12 maçımız kaldı. Bu 12 maçta bu takım bu işin üstesinden rahatlıkla gelebilecek bir takım. Ama her geçen maç bizim için dezavantaj olmaya başladı.

Biz kaptanlarımızın sözüne güveniyoruz. Bu işin üstesinden bu takım gelecek diyoruz. Güvenimizi tekrar yeniliyoruz. Teknik heyette de oturup konuşup değerlendiriyoruz. Motive olmakta bir sıkıntı var. Onuda biz teknik heyet bir şekilde halledeceğiz. Dediğimiz gibi bizim için iyi bir şey olmadı, özellikle bu Kemerspor maçı. Yani bir Manisa maçındaki mücadelenin yarısı olsaydı, çünkü o takımda sahada gole kadar onlarında pek pozisyon olmadı. Peş peşe gelen gollerden sonra farklı bir tablo ortaya çıktı. Bu saatten sonra yine bu takımla devam edeceğiz. Ekibimiz kaliteli, biz onlara güveniyoruz. Sahaya yüreklerini koyduklarında bir sıkıntı kalacağını düşünmüyorum. İnşallah 12 maçı en iyi şekilde değerlendirip sezon sonunu bekleyeceğiz” diye konuştu.

"MAYIS AYINDA YENİ KONGRE VAR"

Mayıs ayında bir kongre yapacaklarından da bahseden Aydın, “Geçen olağanüstü kongre yapmıştık. Mayıs ayında bir kongremiz var. Bu takıma bu şehre sahip çıkılması gerektiğini defalarca söyledik. Kongreden önce Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu çok net bir şekilde söylemişti. Bu şehirde iş adamlarının sanayicilerin bu takıma sahip çıkması gerektiğini üzerine basarak söylemişti. Vicdan sahibi herkes biliyor ki bu yönetim, Sakarya sporun amatöre gitmesini, bir şekilde o sayfaları kapattı. Aslında bu yönetimin yaptığı en büyük icraatta budur” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA