Fikret Yılmaz Açıklaması 'Hakem Kardeşimin Maalesef Hatası Var'

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Maçta biraz Hakem kardeşimin hatası var. O da bir insandır, hata yapabilir" dedi.

PTT 1. Lig’in 23. haftasında Balıkesirspor, sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, "Bugünkü müsabakaya çok iyi hazırlanmıştık. Tek düşüncemiz, tek amacımız 3 puan almaktı. Maalesef ilk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. İlk yarıda rakibin orta sahadaki presine kayıtsız kaldık. Oyuncuyu kaybetmeme adına oyuncuyu almadım. Alsaydım oyuncuyu kaybederdim. Maalesef arkasından mağlup duruma düştük. İkinci yarı gerekli değişiklikleri yaparak oyunda dengeyi kurduk. Ancak beraberliği kurtarabilirdik. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Bundan sonraki müsabakalara bakacağız" dedi.

Maçta Hakem hatası olduğunu ve bunu art niyetle söylemediğini ifade eden Fikret Yılmaz, "Bizim hakemi suçlayan, hakeme sığınan bir yapımız yok. Ama bir şehrin kaderiyle de oynamamak lazım. Biraz hakem kardeşimin maalesef hatası var. Kesinlikle art niyetle demiyorum. O da bir bir insandır. Hata yapabiliriz. Bugün 35 puana ulaşmayı hedefledik. Ama maalesef 33 puanda kaldık. Daha 11 tane müsabakamız var. Son maça kadar asla hiç bir şey bitmez. Giresun’dan aslanlar gibi mücadele edip puanlarla dönüp önümüze bakacağız. Bugüne kadar önümüzdeki fikstür çok zordu. O fikstürden çıktık ama puan olarak maalesef istediğimiz puanı toplayamadık" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA