Bilecik, Okullar Arası Voleybol Genç Bay-Bayan Grup Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapacak

Bilecik’te yapılacak olan Okullar Arası Voleybol Genç Bay-Bayan Grup müsabakalarının kura çekimi yapıldı.

26-29 Şubat tarihleri arasında Bilecik’in ev sahipliğini yapacağı Okullar Arası Voleybol Gençler Bay-Bayan Grup müsabakalarının Bilecik Gençlik Merkezinde yapılan kura çekilişine Voleybol İl Temsilcisi Gültekin Çalışkan, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Bilecik İl Temsilcisi Battal Yılmaz, voleybol gözlemcileri, hakemler ve turnuvaya katılacak takımların yöneticileri katıldı.

Kura çekimi sonrası takımlara kendini tanıtan Bilecik Voleybol İl Temsilcisi Gültekin Çalışkan, “Misafir takımlara Bilecik’te rahat edeceklerini umuyorum. Telefon numaramı sizlere vereceğim ve herhangi bir sorunda 24 saat beni arayabilirsiniz. Bütün müsabakaların centilmence, dostlukla geçmesini umar tüm misafir takımlara başarılar dilerim” dedi.

MÜSABAKALAR İKİ FARKLI SALONDA OYNANACAK

Kız Grubu kura sonuçlarında Manisa Turgutlu Lisesi ile Sakarya Atatürk Anadolu Lisesi, Bursa Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi ile Kütahya Hayme Ana Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Kocaeli Gölcük Fen Lisesi ile Çanakkale Biga Anadolu Lisesi, Burdur Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi ile Tekirdağ Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi, Eskişehir MAT-FKB Özel Gelişim Anadolu Lisesi ile Konya Özel Profesyonel Eğitim Anadolu Lisesi karşılaşırken; Antalya Alanya Özel H.E. Paşa Anadolu Lisesi ilk maçını BAY geçecek.

Erkek grubu kura sonuçlarında ise, Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Bursa Osmangazi Anadolu Lisesi, Kütahya Anadolu Lisesi ile Eskişehir Özel Final Temel Lisesi, Nisa Salihli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Sakarya Fatih Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi karşı karşıya gelecek. Müsabakalarda kız grubunda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda oynarken, erkekler grubunda ise Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

Öte yandan grup müsabakaları sonrası birinci olan takımlar okulları yarı final müsabakalarına temsil edecekler.

Kaynak: İHA