Diyarbekirspor'dan Destek Çağrısı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da tüm gözler Sancaktepe Belediyespor ile yarın yapılacak karşılaşmaya çevrildi.

Yeşil kırmızılı ekip, Sancaktepe Belediyespor maçını kazanıp, ligdeki çıkışını sürdürmeyi planlıyor. Diyarbekirspor kulübü, zorlu karşılaşma öncesinde taraftarlardan destek çağrısında bulundu. Yeşil kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, önlerinde final havasında gördükleri 13 maçın olduğu vurgulandı. Açıklamada, gerek kendi sahalarında gerekse deplasmanda oynayacakları her karşılaşmanın büyük önem taşıdığı kaydedildi. Açıklamada, ligin zirvesini yakalayabilmeleri için saha içinde ve saha dışında birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıkarılması gerektiği belirtildi.

Açıklamada, “Bunun için futbol takımımızın teknik heyeti, futbolcuları ve biz yönetim kuruluna sorumluluk düştüğü kadar vefakar ve cefakar taraftarlarımıza da büyük sorumluluk düşmektedir. Tüm taraftarlarımızı tribünleri doldurarak coşkulu ve azimli şekilde takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Bu desteği verirken kulübümüze zarar verecek davranışlardan uzak durmalıyız” denildi.

Başarıya giden yolda teknik heyet ve futbolculara olan güvenin tam olduğu ifade edilen açıklama, şöyle devam etti:

“Takım olarak halkımızın beklediği şampiyonluğu bu kente kazandıracak güce sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız da en az taraftarlar kadar bu arzulamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle halkımızı yarın Atatürk Stadı’nda yapacağımız Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasına davet ediyoruz.”

Kaynak: İHA