Başkan Şirin Manisa Şampiyonları'na Başarılar Diledi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu Müdürü Ali Gökçe ile okulun öğretmenleri ve öğrencilerini makamında ağırladı. Manisa Şampiyonu olan Erkek Futsal Takımı öğrencilerini tebrik eden Başkan Şirin, 2-4 Mart tarihleri arasında Balıkesir Burhaniye’de gerçekleştirilecek grup şampiyonasında takıma başarılar diledi.

Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu Müdürü Ali Gökçe, müdür yardımcıları Ahmet Güner ve Fatih Serdar Yüksel, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Kemal Akar ve Yıldız Erkek Futsal Takımı öğrencilerini makamında ağırladı. Turgutlu Belediyesi’nin okullarına yapmış oldukları destek hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Ali Gökçe, berberindeki sporcu öğrencileri Başkan Şirin’e tanıttı. Okul olarak salon futbolu olan Futsal’da Manisa Şampiyonu olduklarını ifade eden Gökçe, 2-4 Mart tarihleri arasında da Balıkesir Burhaniye’de grup şampiyonasına katılacaklarını ifade ederek Başkan Şirin’den destek istedi.

MANİSA ŞAMPİYONLUĞUNDAN SONRA HEDEF BALIKESİR

Başkan Şirin de ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek, şampiyonaya katılacak olan öğrencilere başarılar diledi. Başkan Şirin, Futsal gibi son yıllarda öne çıkan spor dallarının Turgutlu’da rağbet görmesinin ve şampiyonluk noktasına kadar taşınıyor olmasının Turgutlu spor camiası adına sevindirici bir gelişme olduğunu ifade ederek, “Turgutlu Belediyesi olarak gerek bireysel gerekse takım olarak katılım sağlanan müsabakalara imkanlarımız dahilinde destek veriyoruz. Bu desteklerle de önemli başarılara imza atan sporcularımız var. Sizlerin de Balıkesir Burhaniye’de karşılaşacakları müsabakadan da şampiyonlukla dönmenizi temenni ediyorum.” dedi.

Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu Müdürü Ali Gökçe de kendilerini ağırlamalarından dolayı Başkan Şirin’e teşekkür ederek, Manisa şampiyonluğunun ardından hedeflerinin Balıkesir Burhaniye’den Turgutlu’ya şampiyonlukla dönmek olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA