2016 Pepsi Futbol Listesi Global Oyununa Mavi Kartı Dahil Ediyor

Dünya genelinde futbol tutkusuna yön veren Pepsi, 2016 futbolcu listesine Mavi Kart adını verdiği entegre küresel kampanyasını dahil ediyor.

Uzun yıllardır dünya çapında futbol tutkusunu tetiklemeye devam eden Pepsi, 2016 global yıldız oyuncular listesini açıkladı.

En iyi kulüplerin nefes kesen uluslararası yeteneklerinin bir araya geldiği Pepsi takımı, Pepsi Mavi Kart adını verdiği yeni entegre global kampanyasıyla yıl boyunca heyecanı zirveye çıkaracak. Pepsi yıldız listesi, Arjantinli forvet Sergio Agüero (Manchester City), Kolombiyalı üstün yetenek James Rodríguez (Real Madrid), Belçikalı takım kaptanı Vincent Kompany (Manchester City), Şilili lider golcü Alexis Sánchez (Arsenal) ve İspanyol kaleci David de Gea’dan (Manchester United) oluşuyor.

2016 global Pepsi futbol takımı, bugün yayınlanan global televizyon reklamı vasıtasıyla farklı entegre kampanya unsurları kullanılarak gösteriliyor. Pepsi Mavi Kart reklamına hayat veren iki nakliye aracı sürücüsü, hayatının sürprizini yaşayarak Pepsi takımı üyeleriyle daha önceden planlamadıkları bir maç yapıyor.

Global Marka Yönetimi, PepsiCo Global İçecek Grubu Başkan Yardımcısı Carla Hassas, “Pepsi Mavi Kart, sıkıcı anlara son vermek ve olağanüstü bir eğlence yaşamak üzere tasarlandı. Geleneksel kırmızı veya sarı kart oyunu durdururken Pepsi Mavi Kart olayların heyecan verici hale geleceğinin haberini vermektedir ki bu da ikonik markamızın yıla mükemmel başlandığının göstergesidir” dedi.

Manchester City’nin başarılı futbolcusu Sergio Agüero ise, tekrar takımın bir parçası olduğu için çok heyecanlı olduğunu kaydederek, “2016 global futbol takımının bir üyesi olarak seçilmek oldukça onur verici. Dünyanın dört bir yanındaki futbol severlere eğlenceli ve beklenmedik deneyimler yaşatmak amacıyla Vincent, James, Alexis ve David ile bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Real Madrid’de top koşturan James Rodríguez, çok mutlu olduğunu kaydederek, “Geçen yıl da bu markayla çalışmak benim için çok büyük bir deneyimdi ve dünyanın dört bir yanındaki futbol severlere beklenmedik, heyecan verici fırsatlar yaşatabilmek amacıyla bu yılki Pepsi takımıyla bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum” açıklamasını yaptı.

Manchester City’li Vincent Kompany, “Pepsi ile tekrar işbirliği içinde olmak büyük mutluluk. Bu kampanya, tamamen eğlenceye yönelik ve bir miktar da çılgınlık içeriyor. Pepsi Mavi Kartı çıkardığımızda her şey değişiyor, sanırım bugünlerde tam olarak bu değişime ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

Arsenal’in başarılı futbolcusu Alexis Sánchez, bu yıl markanın global futbolcu listesinde olmanın heyecan verici olduğunu bildirdi. Manchester Unitedlı futbolcu David de Gea ise, bu yıl ilk kez takıma katıldığını söyleyerek, “Bu markanın saha içinde ve dışında sporumuza ve futbol severlere kattığı yenilikleri izlemek beni her zaman heyecanlandırmıştır ve bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum” ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA