Spor Toto 3. Lig

Diyarbekirspor, Çarşamba günü kendi sahasında yapacağı Sancaktepe Belediyespor maçını odaklandı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Çarşamba günü kendi sahasında yapacağı Sancaktepe Belediyespor maçını odaklandı.

Diyarbekirspor Teknik Direktör Namık Altunsoy, yaptığı açıklamada, takımın kazanmaya başlamasının önemli olduğunu söyledi.

Altunsoy, takım olarak ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaparak hayal kırıklığı yarattıklarını, ancak son 3 maçta iyi bir hava ve ritim yakaladıklarını, takımın form grafiğinin giderek artığını kaydetti.

Gaziosmanpaşa maçında iyi futboldan çok iyi mücadele ettiklerini ve kendileri için önemli olan 3 puan olduğunu ifade eden Altunsoy, 'Onu da başardık. Gaziosmanpaşa her maçta bu kadar istekli, arzulu ve hırslı oynarsa ligde çok takımın canını yakar. Bize karşı çok iyi mücadele ettiler. Ne var ki zaman zaman dozu aşarak futbolcularımızı sakatladılar. Gökhan Payal’ın durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacak' dedi.

Rakiplerinin son 2 haftada kaybetmesi ile fırsat yakaladıklarının altını çizen Altunsoy, galibiyet serisine devam etmeleri gerektiğini anlattı.

Altunsoy, şöyle konuştu:

'Rakiplerimiz kaybetti, biz kazandık. Şampiyonluk için yeniden umutlandık fakat halen elde ettiğimiz bir şey yok. Etimesgut Belediyespor halen puan olarak önemli avantaja sahip. Galibiyet serisine devam etmemiz lazım. Üst üste maçlar kazanmalıyız. Bundan sonra bizim için her maç final olacak. Çarşamba günü kendi sahamızda yapacağımız Sancaktepe Belediyespor maçı çok önemli. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz.'

Kaynak: AA