Halis Özkahya, Deniz Ateş Bitnel'i teselli ettti mi?

Hakem Halis Özkahya, olaylı G.Saray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'i teselli ettiği yönündeki haberlere Beyaz Tv aracılığıyla yanıt verdi.

Halis Özkahya, Deniz Ateş Bitnel'i teselli ettti mi?
Deniz Ateş Bitnel ve arkadaşları, gözlemci İlhami Kaplan'la statta yapılması gereken maç sonu toplantısını gerçekleştirmeden TT Arena'yı terk etti. Ancak kafile, bir aksilik yaşanmaması ve basına görüntü vermemek için 'mixed zone' yerine, TT Arena'nın otoparkından çıkarıldı. Hakem heyeti, TFF'ye ait özel araçla stattan ayrıldı.

Deniz Ateş Bitnel'in Halis Özkahya'ın kaldığı otele gittiği iddia edilirken, Bitnel'i Özkahya'nın teselli ettiği iddia edilmişti.

Beyaz Tv muhabiri Ertan Süzgün'e konuşan Halis Özkahya ise bu iddiaları reddetti. Beyaz Tv'de ekrana gelen Derin Futbol programına bağlanan Ertan Süzgün'ün Halis Özkahya'nın kendisine şu sözleri aktardığını belirtti.

BEN O SAATTE UYUYORDUM


Halis Özkahya bana 'Bak kardeşim haberleri ben de okudum ama ben kimseyi teselli etmedim. Benim otelime Deniz Ateş Bitnel de gelmedi. Saat 10.30 saatlerinde geldiği söyleniyor. Saat 10.30'da benim kafam yastığımdaydı, ben uyuyordum. Bu haberler doğruyu yansıtmıyor.' dedi.

BEYAZ GAZETE